EDUCAȚIE RUTIERĂ

CUM TRAVERSAM STRADA
Material preventiv educativ despre regulile pe care trebuie să le respecte copiii atunci când sunt pietoni. Din acest film vor învăța: ce este educația rutieră, pe unde se deplasează în siguranță când sunt pietoni, traversarea străzii pe la trecerea pentru pietoni, ce indicatoare întâlnesc la trecerea pentru pietoni, alte locuri pe unde pot traversa strada.
UNDE MA POT JUCA?
Material preventiv educativ despre regulile pe care trebuie să le respecte copiii atunci când se joacă afară și se plimbă cu bicicleta sau trotineta. Din acest film vor învăța: ce este educația rutieră, unde se pot juca în siguranță, când și pe unde se pot plimba cu bicicleta sau trotineta, ce este un accident rutier.
CUM MA COMPORT CA PASAGER?
Material preventiv educativ despre regulile pe care trebuie să le respecte copiii atunci când sunt pasageri. Din acest film vor învăța: cum urcă și cum coboară din mașină în siguranță, pe ce loc au voie să stea în mașină, cum se comportă în timpul deplasării cu mașina, despre necesitatea purtării centurii de siguranță.
CUM FOLOSESC CENTURA?
Material preventiv educativ despre elementele de siguranță și regulile pe care trebuie să le respecte copiii atunci când sunt pasageri. Din acest film vor învăța: ce este centura de siguranță, ce este scaunul auto, de ce este necesar să le utilizăm.