Cursuri

EduArt
Cursurile interactive de teatru și animație te invită în lumea feerică a basmelor.
Planeta gândurilor
Lecții audio
Îți poți consolida cunoștințele materiilor din curricula învățământului liceal accesând lecțiile audio – podcast. Biologia, matematica și limba română sunt doar câteva domenii în care poți excela.
Orientare în carieră
Ne-am propus sa va oferim cat mai multe detalii utile in alegerea viitoarei voastre cariere. Studii, stagii de practica, salarii, secrete din interiorul companiilor si raspunsuri la multe intrebari, pe toate le-am adunat pentru voi in aceasta rubrica!
Cultură generală
Testează-ți cunoștințele din toate domeniile și află lucruri noi și captivante din episoadele video cu Arti și Sporti, care îți vor aduce o mulțime de informații prin jocuri interesante!
Prescolari
Învățăm prin joacă alături de cei mici, părinți și bunici. Cei mici au la dispoziție peste 20 de lecții video și exerciții care implică abilități practice menite să le stimuleze imaginația, creativitatea și capacitatea de învățare.
Lectii interactive
Fizica, Geografia și alte materii sunt mai ușor de înțeles din lecțiile video interactive.
Clasele 0-4
Descoperim lumea, învățăm să scriem și să calculăm cu ajutorul materialelor interactive, captivante și educative. Fișele de lucru bazate pe curricula claselor primare exersează cunoștințele celor mici într-un mod distractiv.
Clasele 5-8
Procesul educativ este acum simplu și accesibil prin informații structurate și organizate ce se regăsesc în cursurile video de limbi străine și în cursurile interactive de limba română, geografie, științe exacte și alte materii din curricula claselor gimnaziale.
Clasele 9-12
Elevii claselor 9-12 au la dispoziție atât cursuri bazate pe curricula liceală, cât și cursuri de dezvoltare personală, managementul afacerilor, management de proiect și leadership sau public speaking.
Scoala TV
Accesează Școala Tv, de luni până vineri și urmărește sesiunile live de lecții interactive explicate pe înțelesul tuturor. Iar daca nu ai reușit să ne vezi live, pe platforma hubproedus.ro ai toate lecțiile la un click distanță oricând ai timp să le vizionezi.
Învățământ special
Cursurile de Limba Română, Matematică sau Istorie sunt menite să dezvolte memoria și capacitatea de concentrare a copiilor prin fișe interactive, pline de culori și de jocuri captivante.
Sport
Minte sănătoasă într-un corp sănătos!
Dictie și expresivitate
Exprimarea corectă și expresivitatea sunt concepte cheie ce indică nuanțele comportamentului uman. Învață să-ți stăpânești emoțiile, să-ți amplifici puterea de convingere, să-ți folosești punctele forte și să-ți dezvolți armonios personalitatea prin captivantele cursuri de dicție și personalitate!