Despre Noi

Cu o experiență de 13 ani în domeniul educației nonformale, PROEDUS este un actor esențial în peisajul educațional bucureștean, reușind cu succes să aducă împreună cei trei actori principali din educație: profesori – elevi – părinți.

 Istoricul relevant arată că PROEDUS este pionierul activităților extracurriculare și nonformale în rândul elevilor bucureșteni. 

Evenimentele noastre au fost un exemplu de bună practică pentru alte instituții publice sau entități private, atât la nivel local, cât și național. Aceasta reprezintă pentru noi o motivație suficient de puternică spre a ne perfecționa constant cu proiecte inovative în concordanță cu noile tendințe educaționale. Ne diversificăm cartea de vizită și ne ambiționează în a rămâne lideri în peisajul educațional bucureștean, fiind în continuare un model sau o referință în materie.

PROEDUS răspunde la trei întrebări esențiale: Ce facem? Cum facem? De ce facem? Ce facem? Rămânem în continuare cea mai importantă instituție la nivelul Municipiului București - lideri în domeniul educației non-formale și al dezvoltării personale a elevilor bucureșteni, oferind modele de urmat și activități inovative, dar mai ales răspundem nevoilor concrete de învățare permanentă. Cum facem? Prin organizarea de noi activități și proiecte ce au în centru elevii, părinții și profesorii bucureșteni, prin oferirea, în continuare, a tuturor instrumentelor necesare organizării și susținerii de contexte de învățare și dezvoltare prin educație non-formală și experiențială. De ce facem? Pentru că experiența de până acum ne-a învățat cum să venim în ajutorul tuturor actorilor din educație, astfel încât învățarea și petrecerea timpului liber să conteze și să fie susținute la cele mai înalte standarde calitative, făcând diferența!