Descoperă la AFI HUB titlurile de la Cărturești!


La AFI HUB PROEDUS este amenajat un loc de întâlnire pentru iubitorii de cărți, unde Editura Cărturești a pus la dispoziție un număr de 250 de titluri de carte pentru copii, adolescenți și părinți. În timpul petrecut la AFI HUB, vizitatorii pot sta liniștiți să citească o carte bună, în colțul de lectură.

Pentru că vorbim de cel mai mare hub educațional, nu puteau lipsi de aici o bibliotecă și câteva fotolii confortabile, pentru ca vizitatorii să se poată delecta în compania unei cărți minunate. Alături de celelalte activități distractiv-educative de la AFI HUB, elevii sunt interesați de volumele puse la dispoziție de Cărturești. De exemplu, în timpul „Vacanței active în București!”, mai mulți dintre elevii claselor 0-IV s-au arărat interesați de cărți și și-au oferit câteva zile la rând momente de relaxare în lumea fascinată a poveștilor sau benzilor desenate.

Precizăm că mica bibliotecă amenajată cu ajutorul celor de la Cărturești se află la dispoziția elevilor și vizitatorilor până pe data de 31 mai 2021.

(Text: Elena Boholț; Foto: Cristiana Stoian)