Formular pentru rezervare și plată servicii de vizitare - Exploratorium –
 
Nume :   
 
Prenume :   
 
E-mail :  
 
Telefon:   
 
Adresa:   
 
CNP:   
*necesara pentru factura
 
 

TUR 1

Tematică: „MistERELE Terrei” 

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: Din 17 Martie dinozaurii vin la Muzeul Copiilor! Te invităm alături de noi într-o călătorie inedită în care, transformați în mici exploratori, vom afla cele mai interesante mistERE ale Terrei și ne vom întâlni cu faimoasele viețuitoare dispărute! Haideți să aflăm cum arăta planeta noastră cu miliarde de ani în urmă, cum erupe un vulcan sau cum se formează fulgii de zăpadă! V-am pregătit holograme, decoruri animatronice, jocuri, activități interactive, puzzle-uri distractive, simulatoare și multe alte surprize.

Nu vom încheia călătoria fără să pregătim un desert delicios în laboratorul demonstrativ de gastronomie. Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

EDIȚIE SPECIALĂ!

Elemente surpriză, actori, teatru și impovizație. În zile weekend puteți opta pentru vizitarea turului special „MistERELE Terrei – Micul Explorator”. Vizitatorii pot interacționa cu actorii ce vor interpreta roluri specifice. Când? În zilele de weekend (orele de acces sunt marcate cu chenar portocaliu - în funcție ziua aleasă pentru vizitare). Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană.
Durata medie de vizitare: 50 minute până la maximum 1 oră și 30 minute/tur.

 
 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:00
15 locuri disponibile
12:00
15 locuri disponibile
13:00
15 locuri disponibile
14:00
15 locuri disponibile
15:00
15 locuri disponibile
16:00
15 locuri disponibile
17:00
15 locuri disponibile
18:00
15 locuri disponibile
19:00
15 locuri disponibile
 

TUR 2

Tematică: „20 de indicii sub mări – Escape Room” 

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: De unde începem? De la Muzeul Copiilor! Unde ajungem? Pe fundul mărilor! Cu ce? Cu ajutorul unui submarin! De ce? Pentru a găsi comoara pierdută în inima orașului scufundat!  20 de indicii, curiozități, uși automate, cabina misterioasă a căpitanului, orașul scufundat, toate în 130 de mp de aventură. Echipa este pregătită? Avem 60 de minute la dispoziție pentru a ne întoarce la suprafață. Vom reuși să îndeplinim toate misiunile pentru a evada?

 

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: 60 minute 

 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:30
15 locuri disponibile
13:00
15 locuri disponibile
14:30
15 locuri disponibile
16:00
15 locuri disponibile
17:30
15 locuri disponibile
19:00
15 locuri disponibile
 
 
 
 
 
 
Observații :
 
 
Persoană cu dizabilitățiNu   Da
 
Cate persoane (adulti si copii) vor vizita muzeul :   
 
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale, cu termenii si conditiile, politica de retur si politica de confidentialitate
 
 
Cunoscand prevederile Art.323-326 din Noul Cod Penal privind falsul in declaratii si uzul de fals, declar ca informatiile furnizate sunt reale, conforme, valide si in concordanta cu realitatea
 
Îmi ofer acordul pentru a primi pe mail, după vizitare, un formular de feedback pentru evaluarea proiectului.
 
Declar că nu am intrat în contact în ultimele 14 zile cu nicio persoană diagnosticată cu COVID-19 și că nu prezint simptome specifice!
 
Tariful pentru o persoana este de 30 lei (TUR 1 sau TUR 2), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială).
 
Dupa efectuarea cu succes a tranzacției, beneficiarul va putea intra în posesia serviciilor conform programării specificate in formularul de mai sus.
 
*Accesul este gratuit pentru:
- copiii cu vârsta de până la 3 ani (formularul de rezevare se va completa cu numărul persoanelor cu vâstă mai mare de 3 ani);
- persoanele cu handicap și însoțitorii acestora (în baza prezentării documentelor doveditoare);
- copiii aflați în centre de plasament/apartamente de tip rezidențial sau orice formă de plasament și protecție pentru copii (în baza prezentării documentelor doveditoare menționând la secțiunea observații numărul de copii ce pot beneficia de gratuite conform regulamentului);
- Dacă în grupul cu care doriți sa vizitați muzeul exista persoane cu dizabilități vă rugăm sa recompletați formularul menționând numarul de persoane care pot beneficia de gratuitate conform regulamentului.

Pentru rezervări de grup (mai mult de 15 persoane) vă rugăm să transmiteți un e-mail pe adresa contact@proedus.ro.
 
 
 
 
 
Accesul pentru vizitarea Muzeului Copiilor se realizează în baza unei programări prealabile.
Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani le este permis accesul doar însoțiți de un adult!
Serviciile de vizitare se pot achiziționa și de la casierie din locație, în limita locurilor disponibile/tur.
Program casierie Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14 (Sector 3)
L-V: 13:00-20:45/ S-D: 10:00-20:45.
 

Accesul vizitatorilor:
- În prezentul formular se poate rezerva pentru o singură dată și un singur interval pentru un număr de maximum 10/15 tichete. În cazul în care doriți să rezervați mai multe tururi, vă rugăm să recompletați formularul de rezervare.
- Tariful de rezervare și plată standard de vizitare este 30 lei/ 50 lei/persoană în functie de turul ales. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane se pot aplica reduceri.
- Locurile sunt blocate pentru maximum 2h după care sesiunea va expira și rezervările efectuate nu vor fi validate în caz de neplată.
- Confirmarea finală va fi realizată doar după finalizarea plății serviciilor.
- Accesul în spațiu se va efectua după completarea tuturor documentelor solicitate de către personal.
- Pentru rezervare vă rugăm să selectați un interval disponibil (ora este scrisă cu albastru și poate fi selectată). Dacă intervalul dorit este marcat cu culoarea gri, locurile pentru acel interval sunt epuizate și vă rugăm să vă reorientați către o altă zi/ interval/tur.
- După finalizarea procesului de plată, pe emailul dumneavoastră se va trimite o confirmare de participare ce validează rezervarea în cauză. În cazul în care nu ați primit confirmarea de participare, vă rugăm să apăsați AICI.
- Pentru informații suplimentare, vă rugăm să citiți cu atenție regulamentele, termenii și condițiile de participare disponibile în josul paginii www.hubproedus.ro.


 
*Daca aveti o programare plătită dar nu ati primit e-mail cu codul rezervării apasati AICI
.