Formular pentru rezervare și plată servicii de vizitare - Exploratorium –
 
Nume :   
 
Prenume :   
 
E-mail :  
 
Telefon:   
 
Adresa:   
 
CNP:   
*necesara pentru factura
 
 

TUR 1

Tematică: „Fabrica de jucării” 

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: Nu ați reuși să descoperiți expoziția educativă și interactivă „Fabrica de jucării”? Încă mai aveți timp! În perioada 12.01-11.02.2024 Muzeul Copiilor se va transforma într-o Fabrică de Jucării unde vom afla care sunt etapele prin care o jucărie este transformată din materie primă, la produs finit, vom da viață unei marionete, vom cunoaște istoria jucăriilor, cu ce se jucau copiii egipteni și multe alte surprize! Împreună vom construi puzzle-uri distractive, vom intra într-o casă de păpuși și cu siguranță ne vom distra în timp de învățăm! Sezonul rece încă este aici! Ne rămâne doar să descoperim care sunt jocurile de iarnă, cum arată particulele de gheață în funcție de temperatură și care sunt misterele omului de zăpadă.

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

 
EDIȚIE SPECIALĂ!

Elemente surpriză, actori, teatru și impovizație. În zile weekend puteți opta pentru vizitarea turului special „Fabrica de Jucării”. Vizitatorii pot interacționa cu actorii ce vor interpreta roluri specifice. Când? În zilele de weekend (orele de acces sunt marcate cu chenar portocaliu - în funcție ziua aleasă pentru vizitare).

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Durata medie de vizitare: 50 minute până la maximum 1 oră și 30 minute/tur.

Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană.

 
 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:00
15 locuri disponibile
12:00
15 locuri disponibile
13:00
15 locuri disponibile
14:00
15 locuri disponibile
15:00
15 locuri disponibile
16:00
15 locuri disponibile
17:00
15 locuri disponibile
18:00
15 locuri disponibile
19:00
15 locuri disponibile
 

TUR 2

Tematică: „Creierul uman – Lumea din capul tău” a

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: Cât de complex este creierul uman! Din 12 ianuarie 2024 Muzeul Copiilor se va transforma într-un laborator al cunoașterii pentru toți vizitatorii, indiferent de vârstă. Vă invităm într-o călătorie inedită către centrul gândurilor și emoțiilor noastre în fascinanta lume din capul nostru. Ne vom  testa memoria, simțurile și agilitatea prin jocuri educative, animații pline de culoare și ilustrații interactive care aduc la viață procesele complexe ale creierului.  

Puneți-vă căștile și fiți pregătiți pentru un tur audio ghidat care vă va purta prin misterele unui creier uman funcțional.

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani. Vizita se realizează cu ghidaj audio.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: până la maximum 1 oră/tur.

 
Data:   
 
Interval:
10:15
15 locuri disponibile
11:15
15 locuri disponibile
12:15
15 locuri disponibile
13:15
15 locuri disponibile
14:15
15 locuri disponibile
15:15
15 locuri disponibile
16:15
15 locuri disponibile
17:15
15 locuri disponibile
18:15
15 locuri disponibile
19:15
15 locuri disponibile
 
 

Turul 3

ATELIER DE FURSECURI

Tematică: atelier demonstrativ de fursecuri

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: Vă invităm alături de noi să pregătim deserturi dulci! Vă doriți ca cei mici să își testeze abilitățile în arta gastronomiei? Începând cu 12 ianuarie 2024 vom transforma bucătăria Profi într-un adevărat laborator gastronomic demostrativ, vom întinde aluatul, îl vom modela în forme, vom presăra puțin praf magic și vom coace cele mai dulci fursecuri într-o clipă, la cuptor. Între timp vom pregăti cutiuța de ambalat și vom afla și care este povestea acestui desert.

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Cost participare: 30 lei/copil și 10 lei/adult.

Durata medie atelier: 50 minute până la maximum 1 oră/atelier.

 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:30
15 locuri disponibile
13:00
15 locuri disponibile
14:30
15 locuri disponibile
16:00
15 locuri disponibile
17:30
15 locuri disponibile
19:00
15 locuri disponibile
 
 
 
 
Observații :
 
 
Persoană cu dizabilitățiNu   Da
 
Grup - intre 15 si 20 de persoane
 
Câți copii vor vizita muzeul :   
 
Câți adulți vor vizita muzeul :   
 
 
Declar că, înainte de a începe și a introduce datele personale, am citit și înțeles prevederile Regulamentului, inclusiv prevederile privind prelucrarea datelor cu caracter personal
 
 
Cunoscand prevederile Art.323-326 din Noul Cod Penal privind falsul in declaratii si uzul de fals, declar ca informatiile furnizate sunt reale, conforme, valide si in concordanta cu realitatea
 
Declar că sunt de acord să fiu contactat de către PROEDUS, direct sau prin persoane împuternicite (prin e-mail și/sau SMS), pentru transmiterea de informări cu privire la activități prezente și ulterioare desfășurate
 
Declar că nu am intrat în contact în ultimele 14 zile cu nicio persoană diagnosticată cu COVID-19 și că nu prezint simptome specifice!
Declar că sunt de acord să fiu contactat de către PROEDUS, direct sau prin persoane împuternicite, pentru oferirea de feed back/ sondaje/chestionare după participarea la Muzeul Copiilor
 
Tariful pentru o persoana este de 30 lei (TUR 1 sau TUR 2 sau TUR 3 - copil), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială, 10 lei (adult TUR 3)
Se pot aplica reduceri pentru grupuri de minimum 15 persoane. În cazul în care doriți să efectuați o rezervare pentru mai mult de 15 persoane, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa muzeulcopiilor@proedus.ro.
 
Dupa efectuarea cu succes a tranzacției, beneficiarul va putea intra în posesia serviciilor conform programării specificate in formularul de mai sus.
 
*Accesul este gratuit pentru:
- copiii cu vârsta de până la 3 ani (formularul de rezevare se va completa cu numărul persoanelor cu vâstă mai mare de 3 ani);
- persoanele cu handicap și însoțitorii acestora (în baza prezentării documentelor doveditoare);
- copiii aflați în centre de plasament/apartamente de tip rezidențial sau orice formă de plasament și protecție pentru copii (în baza prezentării documentelor doveditoare menționând la secțiunea observații numărul de copii ce pot beneficia de gratuite conform regulamentului);
- Dacă în grupul cu care doriți sa vizitați muzeul exista persoane cu dizabilități vă rugăm sa recompletați formularul menționând numarul de persoane care pot beneficia de gratuitate conform regulamentului.
 
 
 
Accesul pentru vizitarea Muzeului Copiilor se realizează în baza unei programări prealabile.
Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani le este permis accesul doar însoțiți de un adult!
Serviciile de vizitare se pot achiziționa și de la casierie din locație, în limita locurilor disponibile/tur.
Program casierie Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14 (Sector 3)
L-V: 10:00 - 18:00 S - D: 10:00 - 19:00
 

Accesul vizitatorilor:
- În prezentul formular se poate rezerva pentru o singură dată și un singur interval pentru un număr de maximum 15 tichete. În cazul în care doriți să rezervați mai multe tururi, vă rugăm să recompletați formularul de rezervare.
- Tariful pentru o persoana este de 30 lei (TUR 1 sau TUR 2 sau TUR 3 - copil), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială, 10 lei (adult TUR 3)
- Se pot aplica reduceri pentru grupuri de minimum 15 persoane. În cazul în care doriți să efectuați o rezervare pentru mai mult de 15 persoane, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa muzeulcopiilor@proedus.ro.
- Locurile sunt blocate pentru maximum 2h după care sesiunea va expira și rezervările efectuate nu vor fi validate în caz de neplată.
- Confirmarea finală va fi realizată doar după finalizarea plății serviciilor.
- Accesul în spațiu se va efectua după completarea tuturor documentelor solicitate de către personal.
- Pentru rezervare vă rugăm să selectați un interval disponibil (ora este scrisă cu albastru și poate fi selectată). Dacă intervalul dorit este marcat cu culoarea gri, locurile pentru acel interval sunt epuizate și vă rugăm să vă reorientați către o altă zi/ interval/tur.
- După finalizarea procesului de plată, pe emailul dumneavoastră se va trimite o confirmare de participare ce validează rezervarea în cauză. În cazul în care nu ați primit confirmarea de participare, vă rugăm să apăsați AICI.

În cazul în care există situații speciale, beneficiarul poate solicita printr-un e-mail la adresa muzeulcopiilor@proedus.roschimbarea datei de vizitare (cu minimum 24 ore înainte de data programată inițial), în limita a maximum 2 reprogramări, în termen de maxim 1 lună de la data rezervării inițiale, în cadrul aceleiași expoziții;

- Pentru informații suplimentare, vă rugăm să citiți cu atenție regulamentele, termenii și condițiile de participare disponibile în josul paginii www.hubproedus.ro.

 


 
 
 
*Daca aveti o programare plătită dar nu ati primit e-mail cu codul rezervării apasati AICI
.