Formular pentru rezervare și plată servicii de vizitare - Exploratorium –
 
Nume :   
 
Prenume :   
 
E-mail :  
 
Telefon:   
 
Adresa:   
 
CNP:   
*necesara pentru factura
 
 

TUR 1

Tematică:
„Fabrica de jucării” – Începând cu 25 AUGUST 2023

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: V-ați întrebat vreodată care sunt etapele prin care o jucărie este transformată din materie primă în produs finit? În perioada 25 august – 17 noiembrie 2023 Muzeul Copiilor se va transforma într-o Fabrică de Jucării. Haideți să dăm viață unei marionete, să cunoaștem istoria jucăriilor, să aflăm cu ce se jucau copiii egipteni și multe alte surprize! Împreună vom construi puzzle-uri distractive, vom intra într-o casă de păpuși și cu siguranță ne vom distra în timp de învățăm!

Sunteți deja mari sau nu știți ce să faceți cu vechile jucării? La finalul expoziției vă așteaptă o zonă de colectare a acestora pe care, ulterior, le vom dona către centrele de plasament sau instituții cu rol în gestionarea copiilor aflați în situații de risc.

Nu vom încheia călătoria fără să pregătim un desert delicios în laboratorul demonstrativ de gastronomie.

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

 
EDIȚIE SPECIALĂ!

Elemente surpriză, actori, teatru și impovizație. În zile de weekend puteți opta pentru vizitarea turului special „Fabrica de Jucării”. Vizitatorii pot interacționa cu actorii ce vor interpreta roluri specifice. În zilele de weekend tururile speciale sunt marcate în chenar, pe intervale orare de acces, cu portocaliu.

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Durata medie de vizitare: 50 minute până la maximum 1 oră și 30 minute/tur.

Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană.

 
 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:00
15 locuri disponibile
12:00
15 locuri disponibile
13:00
15 locuri disponibile
14:00
15 locuri disponibile
15:00
15 locuri disponibile
16:00
15 locuri disponibile
17:00
15 locuri disponibile
18:00
15 locuri disponibile
19:00
15 locuri disponibile
 

TUR 2

Tematică: „20 de indicii sub mări – Escape Room” – Începând cu 25 AUGUST 2023

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: De unde începem? De la Muzeul Copiilor! Unde ajungem? Pe fundul mărilor! Cu ce? Cu ajutorul unui submarin! De ce? Pentru a găsi comoara pierdută în inima orașului scufundat!  În perioada 25 august – 5 noiembrie vă așteptăm cu 20 de indicii, curiozități, uși automate, cabina misterioasă a căpitanului, orașul scufundat, toate în 130 de mp de aventură. Echipa este pregătită? Avem 60 de minute la dispoziție pentru a ne întoarce la suprafață. Vom reuși să îndeplinim toate misiunile pentru a evada?

 

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: până la maximum 1 oră/tur.

 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:15
15 locuri disponibile
12:30
15 locuri disponibile
13:45
15 locuri disponibile
15:00
15 locuri disponibile
16:15
15 locuri disponibile
17:30
15 locuri disponibile
18:45
15 locuri disponibile
 
 
 
 
 
 
Observații :
 
 
Persoană cu dizabilitățiNu   Da
 
Grup - intre 15 si 20 de persoane
 
Cate persoane (adulti si copii) vor vizita muzeul :   
 
Declar că, înainte de a începe și a introduce datele personale, am citit și înțeles prevederile Regulamentului, inclusiv prevederile privind prelucrarea datelor cu caracter personal
 
 
Cunoscand prevederile Art.323-326 din Noul Cod Penal privind falsul in declaratii si uzul de fals, declar ca informatiile furnizate sunt reale, conforme, valide si in concordanta cu realitatea
 
Declar că sunt de acord să fiu contactat de către PROEDUS, direct sau prin persoane împuternicite (prin e-mail și/sau SMS), pentru transmiterea de informări cu privire la activități prezente și ulterioare desfășurate
 
Declar că nu am intrat în contact în ultimele 14 zile cu nicio persoană diagnosticată cu COVID-19 și că nu prezint simptome specifice!
Declar că sunt de acord să fiu contactat de către PROEDUS, direct sau prin persoane împuternicite, pentru oferirea de feed back/ sondaje/chestionare după participarea la Muzeul Copiilor
 
Tariful pentru o persoana este de 30 lei (TUR 1 sau TUR 2), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială).
Se pot aplica reduceri pentru grupuri de minimum 15 persoane. În cazul în care doriți să efectuați o rezervare pentru mai mult de 20 persoane, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa muzeulcopiilor@proedus.ro.
 
Dupa efectuarea cu succes a tranzacției, beneficiarul va putea intra în posesia serviciilor conform programării specificate in formularul de mai sus.
 
*Accesul este gratuit pentru:
- copiii cu vârsta de până la 3 ani (formularul de rezevare se va completa cu numărul persoanelor cu vâstă mai mare de 3 ani);
- persoanele cu handicap și însoțitorii acestora (în baza prezentării documentelor doveditoare);
- copiii aflați în centre de plasament/apartamente de tip rezidențial sau orice formă de plasament și protecție pentru copii (în baza prezentării documentelor doveditoare menționând la secțiunea observații numărul de copii ce pot beneficia de gratuite conform regulamentului);
- Dacă în grupul cu care doriți sa vizitați muzeul exista persoane cu dizabilități vă rugăm sa recompletați formularul menționând numarul de persoane care pot beneficia de gratuitate conform regulamentului.
 
 
 
Accesul pentru vizitarea Muzeului Copiilor se realizează în baza unei programări prealabile.
Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani le este permis accesul doar însoțiți de un adult!
Serviciile de vizitare se pot achiziționa și de la casierie din locație, în limita locurilor disponibile/tur.
Program casierie Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14 (Sector 3)
L-V: 10:00 - 18:00 S - D: 10:00 - 19:00
 

Accesul vizitatorilor:
- În prezentul formular se poate rezerva pentru o singură dată și un singur interval pentru un număr de maximum 15 tichete. În cazul în care doriți să rezervați mai multe tururi, vă rugăm să recompletați formularul de rezervare.
- Tariful de rezervare și plată standard de vizitare este 30 lei/ 50 lei/persoană în functie de turul ales. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane se pot aplica reduceri.
- Locurile sunt blocate pentru maximum 2h după care sesiunea va expira și rezervările efectuate nu vor fi validate în caz de neplată.
- Confirmarea finală va fi realizată doar după finalizarea plății serviciilor.
- Accesul în spațiu se va efectua după completarea tuturor documentelor solicitate de către personal.
- Pentru rezervare vă rugăm să selectați un interval disponibil (ora este scrisă cu albastru și poate fi selectată). Dacă intervalul dorit este marcat cu culoarea gri, locurile pentru acel interval sunt epuizate și vă rugăm să vă reorientați către o altă zi/ interval/tur.
- După finalizarea procesului de plată, pe emailul dumneavoastră se va trimite o confirmare de participare ce validează rezervarea în cauză. În cazul în care nu ați primit confirmarea de participare, vă rugăm să apăsați AICI.

În cazul în care există situații speciale, beneficiarul poate solicita printr-un e-mail la adresa muzeulcopiilor@proedus.roschimbarea datei de vizitare (cu minimum 24 ore înainte de data programată inițial), în limita a maximum 2 reprogramări, în termen de maxim 1 lună de la data rezervării inițiale, în cadrul aceleiași expoziții;

- Pentru informații suplimentare, vă rugăm să citiți cu atenție regulamentele, termenii și condițiile de participare disponibile în josul paginii www.hubproedus.ro.

 


 
 
 
*Daca aveti o programare plătită dar nu ati primit e-mail cu codul rezervării apasati AICI
.